CATERING FRA LÆGEHUSET

Maden fra Det Gamle Lægehus udspringer altid i de danske sæsoner. Men vi er ikke mere frelste end, at vi også får varer hjem fra de franske markeder. Sammen spiller de forskellige råvarer nemlig hinanden gode.

Du kan vælge at bestille sæsonens selv-henter menu til en given dato til min. 15 cv., som du/I selv anretter hjemme efter vores anvisninger. Eller vi kan stå for afviklingen af dit arrangement hos dig. Sammen finder vi den helt rigtige menu til dig og dine gæster.

SELV-HENTER MENU
(skal bestilles til min. 15 cv.)

Let røget laks, urter, caviar, agurk & Gammel Knas

Carpaccio af kalv, trøffelmayo, jordskokkechips, kantarelpuré & syltede sennepskorn

Grillet spidskål m. sauce beurre blanc, urter, små kartofler som chips & salvie

Kalv (grillet og rullet), urter i forskellige teksturer, sprødt hønseskind & trøffel

Konfiteret kartoffel og syltet kartoffel i reduceret fløde,
masser af purløg, sort peber & friterede capers

Små desserter m. chokolade, vanilje & mørke bær

Surdejsbrød, smør & mayo

á 375 kr. pr. cv.

SKRÆDDERSYET MENU MED KOK

Vi tryller i fællesskab
Vær opmærksom på, at du ved denne løsning
skal afsætte budget til betaling af kokketimer på dagen

Generelt for vores catering
Bestil sæsonens selv-henter menu på tekst enten via email eller Instagram med besked om antal couverter (dog min. 15) samt ønsket dato og tidspunkt for afhentning. Din ordre er først godkendt, når du får et svar fra mig. Du betaler ved afhentning enten kontant eller med Mobilepay. Der vil være enkelte elementer, som skal varmes hjemme.

Book en skræddersyet menu med kok, hvor jeg står for maden til- samt afvikling af dit arrangement hos dig. Send mig en besked enten via email eller Instagram med en kort beskrivelse af arrangementet og dine kontaktinformationer, så kontakter jeg dig snarligst. Alle arrangementer faktureres forud for afviklingen heraf.

—————————————

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for catering- og restaurationsbranchen. Erfaringer der blandt andet har ført til et aktivt valg om, at vi er en lille familievirksomhed, hvilket er din garant for, at jeg selv står med den indledende dialog, samskabelse omkring maden og slutteligt håndværket, der skaber de velsmagende resultater og giver glade gæster.
Det betyder også, at jeg kun er “mig selv”, min kone & mine krudtugler. Og du kan derfor også godt få ‘et nej’ til din forespørgsel såfremt, min kalender er fyldt op. Ræk derfor gerne ud i god tid.

De bedste hilsner,

Jesper Græm

Forrige
Forrige

BAGERI

Næste
Næste

DUK OP